Aktuální příspěvky ze školy

Schůzka sportovních oddílů

Vážení sportovní přátelé,

předem se omlouvám, že se ozývám až nyní, ale vzhledem k dokončovacím pracím na jednotlivých tělocvičnách a z důvodů telefonování (Vás zástupců, že Vám některý termín schůzky nevyhovuje apod.), tak předmětnou schůzku svolávám na den:

 
10. 9. od 17:00 v  Kostelní 457 (hlavní vchod) v 1. NP v učebně chemie (termín je pevně stanoven a nebude se měnit).
 
Ještě Vás chci informovat, že ve velké tělocvičně probíhají dokončovací práce (předpoklad dokončení 18.9.), v malé tělocvičně je kompletní vybavení obou tělocvičen, tudíž se zatím nemůže ani tato používat. Otevření tělocvičen plánujeme po slavnostním otevření Kamenky, které proběhne 19.9., tzn. od 21. 9. 2020. Situace se mění každým dnem a vždy čekám, až mám relevantní informace. Schůzky se rovněž zúčastní p. Bambas z Čelákovické sportovní, aby bylo možné popřípadě provést výměny, úpravy tak, abychom Vám vyšli vstříc. Součástí schůzky bude i prohlídka obou tělocvičen.  
 
Ještě jednou se omlouvám za komplikace a děkuji za pochopení.
Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..