Aktuální příspěvky ze školy

Podrobnosti k organizaci zápisu do 1. tříd

Vážení rodiče,

na základě doporučení MŠMT a vzhledem k současné situaci proběhne zápis dětí do 1. ročníku pro školní rok 2021/2022 elektronickou formou v období od 1. 4. 2021 do 30. 4. 2021. Zápis se týká dětí narozených 1. září 2014 až 31. srpna 2015. Zde na stránce bude zpřístupněn zápisový dotazník – „Elektronická žádost o přijetí k povinné školní docházce„. Dotazník pouze vyplníte a odešlete. Vyplnění lze provést na PC, tabletu i mobilu.

Po ukončení zápisu budou rodiče telefonicky kontaktováni k ověření údajů ze zápisového dotazníku a upřesníme podrobnosti, které jsou nutné ke splnění zákonných norem (správní řízení). Další administrativní záležitosti spojené se zápisem vyřídíme při společném setkání ve škole, které pro naše budoucí prvňáčky a jejich rodiče připravujeme na pozdější období (květen, červen, srpen – dle epidemiologické situace). Děti si prohlédnou školu a projdou si „Pohádkovou cestu“. Přesný termín bude zveřejněn na webu školy. Věříme, že se epidemiologická situace bude zlepšovat a nám se společné setkání podaří uskutečnit.

Pokud to situace dovolí, tak v červnu také proběhne informační schůzka rodičů budoucích prvňáčků s vedením školy a vyučujícími budoucích prvních ročníků. Přesný termín bude upřesněn na webu školy, pozvánku obdrží rodiče na uvedené emailové adresy. V současné době pro rodiče i budoucí prvňáčky připravujeme virtuální prohlídku školy, která bude též zveřejněna na webu školy. V případě dotazů nás kontaktujte (možno i telefonicky), rádi Vám zodpovíme Vaše otázky.

Těšíme se na Vás i Vaše děti.

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..