Aktuální příspěvky ze školy

Provoz školy od 17.5.2021

Vážení rodiče, učitelé a žáci,
od 17. 5. 2021 se vrací výuka ve škole do normálu. Třídy se nebudou po týdnu střídat, učit se bude podle rozvrhů jednotlivých tříd. V pondělí budou žáci pravidelně testováni, povinná je zdravotnická rouška nebo respirátor. Tělesná výchova bude probíhat na venkovním hřišti bez ochrany dýchacích cest, při hudební výchově se nebude zpívat jen poslouchat hudba.

Obnovuje se činnost ranní družiny od 6:30 hodin (vchod dřevěnými vrátky vlevo od hlavního vchodu), zde proběhne hned po příchodu testování dětí.

Pro všechny děti, které jsou registrované v systému STRAVA.CZ budou automaticky tyto obědy přihlášeny (kdo oběd chtít nebude, musí se sám odhlásit). Ostatní rodiče (platící hotově apod.) si musí stravu nahlásit předem u vedoucí školní jídelny.

Na normální školní dny se všichni těšíme!

Vedení školy

 

Poznámka pod čarou:
Od 17. 5. 2021 je opět umožněn SBĚR PAPÍRU, kdy bude od 07.00 – 09.00 otevřen boční vchod u jídelny a je možné autem zajet až ke kontejnerům na sběr papíru. Budeme rádi za každý papír.

Děkujeme předem

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..