MČR v šachu

ZŠ Kamenka se zúčastnila Mistrovství ČR školních týmů v šachu, které se konalo 26. – 28.6. 2023 ve Zlíně. Tým 1. stupně vytvořili šachisté Jáchym a Jonáš Fadrní, Štěpán a Filip Kohoutovi a Vojtěch Čanda.
Výborná nálada nás provázela od začátku až do konce. Kluci si skvěle rozumí a během dlouhé cesty hráli nejen šachy. Ve Zlíně jsme si prohlédli Baťův mrakodrap, ve kterém se nachází výtahová kancelář Tomáše Bati, navštívili jsme také Baťův památník  – o Baťovi vědí kluci skoro všechno. Dále jsme si poslechli přednášku šachového velmistra Jána Markoše v rámci doprovodného programu. Mistrovství ČR se konalo v Kongresovém centru, který navrhla světoznámá architektka Eva Jiřičná. Velkým úspěchem byl samotný postup do republikového kola mezi 30 nejlepších týmů v republice, na konečné 9. místo můžeme být právem hrdí. Děkujeme za podporu.


Michaela Fadrná, ZŠ Kamenka

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..