Aktuální příspěvky ze školy

Talent 2024 na Kamence

Ve dnech 5. – 7. března 2024 se na ZŠ Kamenka konala soutěž s názvem Talent 2024. Žáci se utkali v hudebním, výtvarném, tanečním a dramatickém umění. Zpestřením bylo i kouzelnické řemeslo. Na vše dohlížela šestičlenná porota složená z řad pedagogů, ale i žáků.
Atmosféra vynikající, účinkující připravení, publikum nadšené, porota spokojená! Tento tzv. nultý (zkušební) ročník nám svým hladkým průběhem a dobrými výsledky potvrdil, že příští rok je na co navázat, a tak si můžeme již teď s klidným svědomím říci, že ve školním roce 2024/2025 můžeme uspořádat oficiální „kamenkovský“ první ročník uměleckého klání pojmenovaného Talent 2025. Ve znamení hesla „bez včerejška by nebylo dneška“ zakládáme tedy novou tradici, která žáky obohatí nejen v jejich duševním rozvoji, ale i významově ve značném společenském přesahu.

Václav Marek

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..