Noc s Andersenem

Byl projekt pořádaný čelákovickou knihovnou, aby mimo jiné podpořil dětské čtenářství. Vše se konalo ve čtvrtek 4. dubna v knihovně. Ale nebojte se, nespali jsme tam. Užili jsme si zajímavý a poučný program, který připravily a organizovaly knihovnice.
Nejdříve si s námi povídaly o H. Ch. Andersenovi a jeho tvorbě, zejména pak o jeho pohádkách, které zná celý svět. Společně jsme zavzpomínali i na Eduarda Petišku, jednoho z nejoblíbenějších českých pohádkových autorů, jehož život je spjat i s naším městem. Letos budeme slavit sté výročí jeho narození. Připomněli jsme si, kolik dětských knih E. Petiška napsal. Některé jeho příběhy poznávají děti v četbě na pokračování ve školní družině. Po prohlédnutí knih, jsme plnili zajímavé úkoly a nechyběla sladká odměna na závěr. Milým a vlídným paním knihovnicím děkujeme za trpělivost a pěkné chvíle v knihovně. Velmi rádi přijdeme znovu.

Družinka z Kamenky

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..