Aktuální příspěvky ze školy

Ohlédnutí za vánočními svátky v 8. D

V minulém školním týdnu jsme společně v hodinách VO zavzpomínali na aktivity spojené s vítáním vánočních svátků u nás ve třídě. Poslední úterní odpolední vyučování jsme si totiž zpestřili výrobou svátečního pohoštění. V naší pěkné cvičné kuchyni jsme si připravili bramborový salát a kuřecí řízky. Žáci, kteří neholdují salátu si uvařili jako přílohu bramborovou kaši. Vznikla dokonce i jedna bezlepková verze oblíbeného pokrmu. Odcházeli jsme ze školní kuchyňky připraveni své nově získané dovednosti využít doma a pomoci při přípravě slavnostní hostiny.

V pátek 17. 12 jsme si ještě navodili příjemnou sváteční atmosféru rozdáváním dárečků. Každý z nás našel pod třídním stromečkem nějakou maličkost pro radost. Loučení před svátky bylo pro nás všechny velmi příjemné….

Mgr. Ludmila Jarešová a 8.D

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.