Aktuální příspěvky ze školy

Ohlédnutí za rokem 2021

Září, začátek školního roku. My, teď tedy už 9.B jsme tento měsíc začali poměrně slibně. Hned na začátku nás totiž čekaly tři akce. S doprovodem krásného počasí, které nám ještě připomnělo teplé letní dny, u nás proběhl sportovní den. Protidrogový vlak, druhá zářijová akce a pro mnohé, také úplně nová zkušenost, byl zajímavý a poutavý program, který nahradil páteční dopolední vyučování. Procházet tmavými vagony a koukat se pravdě do očí nebyl sice úplně příjemný pocit, všichni jsme to ale  v rámci možností zvládli a odnesli si spoustu zajímavých informací.

No a na úplný konec září jsme měli možnost podívat se do Prahy, a to konkrétně do Národního divadla, které nás ohromilo svojí krásou. Kvůli koronavirové situaci jsme bohužel už další výlety podnikat nemohli, a tak jsme si alespoň v říjnu v rámci občanské výchovy vyzkoušeli, jaké je to volit. Čas plyne rychle, takže na řadu přišlo také vybírání a designování naší třídní mikiny. I přes začáteční chaos jsme ale dali dohromady naprosto úžasný kus oblečení, který nám po opuštění Kamenky bude připomínat celých 9 let na naší škole. S přicházejícími Vánocemi přišly drobné potíže. Našli se u nás totiž nakažení spolužáci, a proto jsme si také museli po delší době připomenout, jak vypadá distanční výuka. Po Vánocích jsme se všichni zase ale sešli zdraví a připraveni na posledních 6 měsíců na základní škole. Tak co asi přinesou?

Ludmila Štemberková a 9.B

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..