Aktuální příspěvky ze školy

„HaHoHe, Hertha BéeSCé…!“

 Konečně Berlín!

Po dvouletém čekání si kluci z 9. A  tento víkend 6. – 8. 5. užili odměnu za výhru v soutěži 1:0 für Deutsch, kterou byl třídenní pobyt v Berlíně organizovaný Goethe Institutem Praha a Česko-německou fotbalovou školou. Program byl pestrý a vyčerpávající. V pátek jsme si prohlédli významné památky Berlína a Památník holocaustu. Pro kluky byl největší odměnou sobotní program, jehož součástí byla návštěva Fotbalové akademie Hertha BSC (kam se jen tak někdo z cizích nepodívá) a trénink s vrcholovými trenéry akademie. Ale největším zážitkem byla návštěva bundesligového zápasu Hertha BSC s 1. FSV Mainz 05, kde jsme zafandili společně s 71 548 fanoušky. Na ochozech olympijského stadionu byla úžasná atmosféra. 

V neděli na závěr jsme navštívili Muzeum Berlínské zdi. 

Děkujeme Janě Klika (Goethe Institut Praha) za mnoho nevšedních zážitků (fotbal, lamborghini, …) Vzhledem k tomu, že se Hertě BSC nepodařilo proměnit tento zápas ve výhru, usoudili jsme, že by stálo za to podpořit Herthu ještě příští víkend v Dortmundu☺. 

 

 

Klára Havlová, Kamila Hířová + 9. A: J. Š. Junger, J. Klein, M. Kováč, J. Mikoška, J. Stuchlík, O. Šuráň

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..