Aktuální příspěvky ze školy

Lyžařský kurz 2017/2018 Janské Lázně

Žáci 7.tříd posílají první pozdrav z Ludvíkovy boudy v Janských Lázní. Dnes jsme dojeli v pořádku. Čekalo nás slunečné a mrazivé počasí. Úspěšně jsme se rozdělili do družstev a těšíme se na zítřejší lyžování.

Dnes jsme se všichni již vydali na sjezdovky na Černou horu, zvládli jsme dojezd na kabinovou lanovku, zalyžovali si na sjezdovkách SPORT 1 a 2 a poté jsme všichni dohromady absolvovali 5 km sjezd z Černé hory na chalupu. Odpoledne jsme trochu odpočívali a šli na výlet na kolonádu Janských Lázní a večer si zahráli několik společenských her a pantomimu, kde jsme hádali nad připravenými úkoly. Trochu jsme i logicky mysleli a již se těšíme na zítřek. V pátek dopoledne máme závody ve slalomu na slalomové trati s časomírou a odpoledne závody na běžkách.

Tak máme tu poslední den na horách, užili jsme si spoustu legrace, naučili se lyžovat, závodili jsme na běžkách a mnoho dalších aktivit. Jsme všichni v pořádku a celý lyžák bez zranění, večer už nás čeká vyhodnocení a ceny a na závěr diskotéka. Další fotografie zde zveřejníme po víkendu. Jsme moc a moc unaveni a už se těšíme domů, příjezd ke Kovohutím v Čelákovicích bude cca 12.30, dáme po cestě určitě vědět.

Instruktoři a lyžníci ze 7.ABC

 

Štítky
Autor:

Základní škola Čelákovice, Kostelní 457, příspěvková organizace. Škola s I. i II. stupněm, školní družinou a školní jídelnou. Vztahy mezi  vyučujícími, vyučujícími a žáky a vyučujícími a rodiči zaujímají v našem  vedle dosažení základů vzdělávání velmi významnou úlohu.

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..